Pe aceasta pagina gasiti o lista cu scoli de soferi care ofera servicii in Botosani. Pentru a putea intra mai usor in contact cu aceste firme sau persoane fizice autorizate spre a cere mai multe detalii sau oferte de pret, am listat urmatoarele date:

  • Numele firmei
  • Adresa
  • Website
  • Telefon
  • Adresa de email
  • Pagina de Facebook (utila deseori pentru a consulta recenzii lasate de fostii clienti)

Scoala de soferi in Botosani - Lista cu firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa companiei Dvs aici

Adaugati descrierea afacerii Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga de ce ar trebui sa aleaga firma Dvs…

RUT

Fara recenzii
0/5

Bdul Mihai Eminescu nr.15B, Botosani

Aceasta companie nu are adaugata inca o scurta descriere. Daca sunteti proprietarul sau un reprezentant, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Nationala nr. 34 E, Botosani

Aceasta companie nu are adaugata inca o scurta descriere. Daca sunteti proprietarul sau un reprezentant, puteti adauga o descriere aici.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Str. Cuza Voda nr. 8, Botosani

Aceasta companie nu are adaugata inca o scurta descriere. Daca sunteti proprietarul sau un reprezentant, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa companiei Dvs aici

Adaugati descrierea afacerii Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga de ce ar trebui sa aleaga firma Dvs…

Daca doriti sa aflati care mai sunt preturile in 2022 la scoala de soferi categoriile A, B, C sau D, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in contact cu firmele listate mai sus si sa intrebati cat costa scolarizarea la categoria care va intereseaza.

Sfaturi pentru alegerea unei scoli de soferi

Ceea ce trebuia sa se intample, s-a intamplat: a venit si ziua deciziei de a lua volanul in mainile proprii, ca sa uitati de taxi si de transportul in comun. Ce vreti sa faceti? De unde sa incepeti? Veti lua, oare, decizia cea mai buna?

Primul lucru asupra caruia trebuie sa va hotarati este totodata si cel mai important: alegerea uneia dintre multele scoli auto din Botosani. Aceasta este o decizie care va va marca in urmatoarele 45 de zile, deoarece atat dureaza, cel putin, tot procesul (aveti o luna de scolarizare, dupa care urmeaza examenul si apoi inca alte doua sau trei saptamani pana la eliberarea actelor).

Un prim sfat pe care vi-l oferim este acela de a nu va decide la primul dintre instructorii care va ies in cale prezentandu-va o asa-zisa super-oferta. Cantariti bine oferta acestuia – daca autovehiculul este calitativ, daca exista un profesor de legislatie propriu, daca suma avansata reprezinta toti banii ce trebuie platiti, dar, lucrul cel mai important, verificati existenta unui contract ce delimiteaza explicit atat drepturile, cat si obligatiile fiecarei parti.

Alegerea unei scoli de condus potrivite reprezinta un pas foarte important, precum si o decizie destul de greu de luat, tinand cont de multitudinea de oferte existente pe piata. In mod normal, lumea face apel la niste recomandari ale prietenilor ori ale rudelor, insa cel mai corect este sa verificam acele informatii oferite de catre cunostinte, si sa intrebam despre experienta instructorilor respectivi, cat si despre rata de promovabilitate a examenului de catre cursanti.

Cum identificati un instructor auto de calitate?

Cand v-ati decis sa incepeti sa frecventati cursurile unei scoli de soferi Botosani, sfaturile urmatoare ar putea ca sa va fie de folos:

Instructorul auto joaca rolul principal in formarea dumneavoastra ca si conducator auto. Este important sa urmati cursurile impreuna cu un instructor bogat in experienta, dar si dotat cu rabdare in a preda arta sofatului. O foarte buna idee este aceea de a purta o discutie impreuna cu instructorul chiar inainte de inceperea cursurilor, ca sa va dati seama daca sunteti, macar cat de cat, compatibil cu instructorul. Varsta ar putea sa fie un indicator despre experienta acumulata de catre instructorul auto, insa trebuie avut in vedere si faptul ca un instructor mai tanar ar putea fi ceva mai rabdator cu incepatorii.

Instructorii, de obicei, au doua metode de abordare didactica: fie va arunca, de la prima lectie, direct in trafic, fie va iau mai incet in primele doua sau trei lectii, incepand cu poligonul, pana va obisnuiti un pic cu comenzile masinii. Fiecare mod de abordare are si avantajele, dar si dezavantajele sale, depinzand foarte tare de instructor cum va valorifica toate beneficiile metodei folosite.

Instructorul auto trebuie sa fie considerat ca fiind un profesor de aplicatie practica, neavand obligatia ca sa va predea nici o notiune de teorie. Dar va fi de apreciat in cazul in care o face. Scoala de soferi este cea care trebuie sa va asigure orele de pregatire teoretica (pentru ca sunt incluse in cost), in spatiile special amenajate in acest sens.

Un instructor dintre cei care predau mai mult statul pe loc – mersul „la rece” – si va pune ca sa rezolvati diverse teste ori integrame pe timpul a 30 de ore cand trebuie sa se desfasoare practica auto, trebuie sa fie reclamat. Dupa cum, o dovada a lipsei de profesionalism o reprezinta si mersul la piata, la banca, la posta ori cine mai stie pe unde, pe banii si pe timpul dumneavoastra de pregatire.

Facilitati de dorit la o scoala de soferi

Nu fiti amagit de catre cei ce va ofera niste fise medicale gata completate ori scoase la propria imprimanta. Mai devreme ori mai tarziu, falsurile sunt descoperite si toate au consecinte penale neplacute pentru oricine este implicat. In plus, acele teste medicale nu sunt grele, nu costa multi bani si dureaza foarte putin.

Amplasarea scolii auto reprezinta un factor in plus de care destul de multa lume tine cont. Unii dintre aspirantii la permisul de conducator auto aleg una dintre scolile situate in zona unde domiciliaza. De retinut insa ca majoritatea instructorilor sunt de acord sa va preia cu masina chiar din zona unde locuiti.

Daca nu sunteti satisfacut de conditiile pe care vi le ofera scoala sau de instructorul dumneavoastra, cel mai indicat este sa faceti un efort suplimentar si sa va deplasati la o alta companie, chiar daca se afla la o distanta ceva mai mare de domiciliu, insa este mai profesionala.

O scoala de soferi serioasa trebuie obligatoriu sa detina autoturisme cat mai moderne, dotate cu A/C, cu servodirectie si cu ABS, ca sa puteti invata aceasta arta a condusului fara sa aveti vreun stres in plus.

Este de preferat sa fiti odihniti si relaxati in perioada planificata pentru conducere, ca atare flexibilitatea programului reprezinta un alt criteriu important de care trebuie sa tineti cont. Aveti in vedere asadar si disponibilitatea in week-end, daca nu puteti urma orele in timpul saptamanii. Reprezinta un avantaj in cazul persoanelor ce muncesc ori se duc si la o unitate de invatamant – cum ar fi o facultate.

O firma serioasa nu o sa va puna pe alergat, ci va trimite strict unde aveti nevoie – atat pentru a face testul psihologic, cat si pentru vizita medicala. Nu este cazul sa oferiti diverse „atentii” la doctori si la asistente daca puteti sa va faceti o programare in momentul cand ati semnat contractul cu scoala de soferi Botosani aleasa.